geboortekaartjes geboortekaart op maat uniek bijzonder

JULLIE krijgen een kindje, GEFELICITEERD!
DAAR HOORT NATUURLIJK EEN bijzondere KAART BIJ!

Ik help je graag met het ontwerpen van een geboortekaartje op basis van jullie wensen.
Hierin zijn er verschillende mogelijkheden: Een uniek geboortekaartje op maat op basis van jullie wensen.
Het aanpassen en personaliseren van een bestaand kaartje of een kaart uit mijn geboortekaartjes collectie.

geboortekaartje kamperen tipi driewieler dieren

Kaart op maat

Leuk als je een eigen en persoonlijk kaartje wil laten maken! Ik ga dan aan de slag op basis van jullie wensen en ideeën om een nieuw ontwerp te maken. Als je kiest voor een geboortekaartje op maat, ontvang je digitaal verschillende voorstellen waar je uit kunt kiezen. Daarna ontvang ik graag een reactie, zodat we samen een mooi geboortekaartje kunnen maken!

geboortekaartje Luca op maat

Gepersonaliseerde kaart

Heb je een geboortekaartje gezien in onderstaand portfolio dat al helemaal naar wens is? Of waar nog een paar kleine aanpassingen aan moeten gebeuren? Bijvoorbeeld een andere kleur, een ander formaat, lettertype of papiersoort? Geef dit aan bij je aanvraag en dan zorg ik ervoor dat een bestaand geboortekaartje naar wens wordt aangepast.

collectie geboortekaartje bosdiertjes

Collectie kaart

Sinds kort heb ik een vaste collectie met negen verschillende geboortekaartjes. Hierbij kies je voor een vast ontwerp waarop de tekst met jullie  gegevens wordt aangepast Collectie kaarten zijn snel en makkelijk te bestellen, en daarnaast goedkoper dan een kaart op maat of aangepaste kaart. Je vindt de collectie geboortekaartjes in mijn webshop.

offerte aanvragen emink studio