Het gezicht achter Emink studio

Ik ben Emma, een illustrator en grafisch ontwerper met een liefde voor de natuur, mooie dingen en creatief bezig zijn.

Tijdens mijn opleiding tot psycholoog leerde ik om goed te observeren en luisteren. Maar ook om creatief en flexibel te zijn, want geen enkel mens is hetzelfde en heeft hetzelfde nodig. Het werken als psycholoog was heel waardevol en leuk, maar langzamerhand merkte dat ik nog liever zelf wilde creëeren. Uit deze wens is Emink Studio ontstaan.

illustratie ontwerp Emink Studio contact tekening
Emma van Emink Studio maakt een collage ontwerp illustratie trouwkaart
het gezicht achter Emink Studio Emma

Sindsdien mag ik elke dag doen wat ik het liefste doe: het maken van illustraties & ontwerpen! Of het nu gaat om een uniek geboortekaartje, een passende trouwkaart, een persoonlijke rouwkaart of een uniek werk voor aan de muur. Ik maak het met liefde voor je.

Ik werk ook graag in opdracht voor kleine ondernemers, tijdschriften, en duurzame merken. Je kunt bij mij terecht voor illustraties die aansluiten bij jouw tekst, verhaal of merk of voor een passend logo. Daarnaast verkoop ik vrolijke en bijzondere ansichtkaarten in mijn webshop.

Ik ga met aandacht en oog voor detail te werk en wil dat je echt iets speciaals in handen hebt na onze samenwerking,

5 feitjes over mij

Ik ben een geboren en getogen Zeeuws meisje, maar tegenwoordig woon ik samen met mijn man, dochtertje en kat in Zaandam.
Zeeuws knoopje Zeeuws meisje Zeeland
Ik ben een geboren en getogen Zeeuws meisje, maar tegenwoordig woon ik samen met mijn man, dochtertje en kat in Zaandam.

Ik werk vanuit huis, en dat vind ik erg fijn! onze kat Pip houdt me gezelschap tijdens het werk en tussendoor geniet ik van zelfgemaakte cappuccino’s.
Pip onze kat illustratie
Ik werk vanuit huis, en dat vind ik erg fijn! onze kat Pip houdt me gezelschap tijdens het werk en tussendoor geniet ik van zelfgemaakte cappuccino’s.

Ik sta graag uren in de keuken want ik hou van uitgebreid koken. Daarbij vind ik het vooral leuk om te experimenteren met nieuwe recepten en ingredienten.
Ik sta graag uren in de keuken want ik hou van uitgebreid koken. Daarbij vind ik het vooral leuk om te experimenteren met nieuwe recepten en ingredienten.

Ik hou van dansen. Het zorgt voor rust in mijn hoofd en het maakt me blij!
ballet spitzen illustratie dansen dans schoenen
Ik hou van dansen. Het zorgt voor rust in mijn hoofd en het maakt me blij!

Ik ben dol op vintage. Ons huis staat dan ook vol met vondsten uit de kringloop en van rommelmarkten.
vintage stoel rommelmarkt oude spullen illustratie
Ik ben dol op vintage. Ons huis staat dan ook vol met vondsten uit de kringloop en van rommelmarkten.

klanten aan het woord

“ Super goede service, wij waren wat laat met het regelen van het kaartje, maar Emma heeft heel snel gereageerd en een super mooi kaartje gemaakt. Heel fijn dat de communicatie zo snel en soepel ging, ook fijn dat ze leuk mee dacht met onze ideeën, en zelf met een mooi origineel idee kwam. Wij zijn super tevreden met het eindresultaat, en krijgen ook mooie complimenten van de mensen naar wie we hem hebben gestuurd! We kunnen Emink Studio zeker aanraden! ”

Celine & Lars

geboortekaartje Evi

“ Emink Studio ontwierp het logo voor onze organisatie. Emma nam tijdens het gesprek de tijd om onze ideeën en wensen te verhelderen. Vervolgens droeg zij diverse schetsen aan. Aan de hand van onze feedback creeërde zij een logo dat onze identiteit als organisatie weerspiegelt. Dankzij haar geduld en heldere communicatie hebben wij fijn samengewerkt.”

stichting movementum

logo ontwerp

“ Emma neemt echt te tijd om de trouwkaarten helemaal naar wens te maken. Daarbij denkt ze goed en creatief met je mee. We zijn dan ook erg tevreden over het eindresultaat. Inmiddels hebben we al veel leuke reacties mogen ontvangen. Voor mooie, persoonlijke trouwkaarten ben je bij Emink Studio echt aan het juiste adres! ”

Ilse & Lars

trouwkaart

" We wilden graag een uniek kaartje met een herfstige, zachte en lieve uitstraling. Emma heeft dit heel mooi in beeld gebracht. Het hertje is zo schattig! We krijgen vaak de vraag van vrienden waar we dit kaartje hebben laten maken, en zullen Emink Studio bij iedereen van harte aanbevelen! "

Stella & Willem

geboortekaartje Loua

Interesse in een samenwerking?

Word jij blij van de dingen die ik maak en sluit mijn stijl bij jou aan? Wil je graag een persoonlijk ontwerp wat met liefde gemaakt is en helemaal bij jou past? Dan lijkt het mij erg leuk om een samenwerking aan te gaan! Stuur een mail met je wensen en/of vragen naar: info@eminkstudio.nl
Binnen 3 werkdagen ontvang je een reactie. Ik kijk uit naar je bericht!

Voor de nieuwste ontwerpen kun je een kijkje nemen op mijn Instagram 

@eminkstudio.nl