over mij emink studio

Hallo!

Mijn naam is Emma en ik ben het gezicht achter Emink Studio. Emink Studio is ontstaan vanuit het ontwerpen van een bijzondere kaart. In maart 2018 ben ik door mijn lieve vriend ten huwelijk gevraagd in Australië! Hiervoor wilde ik een save the date en trouwkaart die iets persoonlijks hebben en ook passen bij onze locatie. Dit kon ik niet echt vinden en daarom ben ik zelf aan de slag gegaan.

Van het creatieve bezig zijn werd ik erg blij en ik ontving ook veel positieve reacties. Al snel volgden ook aanvragen voor het ontwerpen van geboortekaartjes, trouwkaarten logo’s en illustraties: de start van Emink Studio!

Ik werk met veel enthousiasme als ontwerper. Van een mooi, persoonlijk en creatief ontwerp kan ik heel erg blij worden. Ik hoor vaak dat ik de juiste snaar weet te raken. Het geeft mij enorme voldoening als een klant helemaal gelukkig is met het resultaat. Dat is waarvoor je het doet! 

Naast het ontwerpen en mijn werk als psycholoog ben ik ook veel in de keuken te vinden. Ik ben namelijk dol op koken en bakken! Ook word ik blij van dansen, theater, goede films & series, pure chocolade, koffie en wandelingen in de natuur.

Mocht je een vraag hebben? Stuur me gerust een mailtje!

 

Groetjes,

Emma

save the date kaart trouwkaart met boom en kat op appelkratje
Emma Groot Wassink Emink Studio portretfoto
save the date kaart trouwkaart met boom

Wat klanten zeggen over Emink Studio