Reacties van kersverse ouders, pasgetrouwde stellen, blije klanten & ondernemers over Emink Studio. Wil jij ook een review achterlaten? Super leuk! Dat kan door een mail te sturen naar: info@eminkstudio.nl

GEboortekaartjes

GEboortekaartje RAF

“ Ik had wat vage ideeën in mijn hoofd voor een geboortekaartje, en nadat ik die had gedeeld met Emma heeft zij daar boven verwachting iets van kunnen creëren. Heel knap hoe ze alles samen kon brengen tot een voorstel wat helemaal bij ons paste. Met haar creativiteit deed ze een voorstel waarvan ik van tevoren zou hebben gedacht dat het niet zou werken, maar dat bleek dus toch hét kaartje te zijn. We waren en zijn er superblij mee en hebben heel veel enthousiaste reacties gekregen! ”

LIS & SAM

geboortekaartje raf groen spotlak zwart minimalistisch
Geboortekaartje Nina katten vlaggetjes luikvouw

Geboortekaartje NINA

“ Ik weet niet wat ‘normaal’ is qua reacties op geboortekaartjes, maar mijn whatsapp ontploft werkelijk met alle reacties nu de kaartjes op de mat gevallen zijn! Echt genieten dit!

SANNE

GEboortekaartje Evi

“ Super goede service, wij waren wat laat met het regelen van het kaartje, maar Emma heeft super snel gereageerd en een super mooi kaartje gemaakt. Heel fijn dat de communicatie zo snel en soepel ging, ook fijn dat ze leuk mee dacht met onze ideeën, en zelf met een mooi origineel idee kwam. Wij zijn super tevreden met het eindresultaat, en krijgen ook mooie complimenten van de mensen naar wie we hem hebben gestuurd! We kunnen Emink Studio zeker aanraden! ”

LARS & CELINE

Geboortekaartje Evi ijsvogel kolibrie mint teal vogel lente
geboortekaart vigo label paperclip konijn aap letter blauw minimaal strak lief

Geboortekaartje VIGO

“ Wij zijn Emma heel dankbaar voor het prachtige geboorte kaartje wat zij voor ons heeft ontworpen. Wij hadden grofweg een idee van wat we wilde en Emma heeft dit op een fantastische wijze omgezet in het voor ons perfecte kaartje. Emma luistert goed naar je wensen, reikt verschillende illustraties en voorbeelden aan en is zeer flexibel. Dank je wel Emma! “

JORRIT & QUERINE

Geboortekaartje Stef

“ Emma heeft voor ons een prachtig kaartje ontworpen. We hadden zelf nog niet een heel helder beeld van hoe het er uit moest komen te zien, dus we hadden ook wat moeite om duidelijk op papier te zetten wat wij mooi vinden. We stuurden een paar voorbeelden van kaarten en kleuren, maar dat was zo breed dat Emma daar mijne inziens weinig aan had. En toch wist Emma direct een prachtige kaart te ontwerpen die echt volledig aansloot bij wat wij onbewust voor ogen hadden! We zijn heel blij dat we de keuze hebben gemaakt een kaart door Emma te laten ontwerpen. Onze zoon is inmiddels drie maanden oud en ik kijk nog steeds dagelijks met een grote glimlach op mijn gezicht naar onze unieke kaart! “

JOYCE

geboortekaartje stef konijn maan sterren broertje lief silhouette
geboortekaartje Isaac lente tuin broerje hond vrolijk speels

Geboortekaartje Isaac

“ Voor het geboortekaartje van onze zoon had ik zelf een gedichtje geschreven. We wilden graag dat het kaartje zou uitbeelden wat het gedicht beschrijft. Nergens vonden we wat we zochten totdat we op de website van Emink Studio terecht kwamen. De tekeningen van Emma spraken ons direct aan. En toen we de 1e proefontwerpen kregen wisten we het zeker. Dit was precies wat we wilden. Het resultaat is een prachtig geboortekaartje. We krijgen ook heel veel leuke reacties en iedereen vindt dat het kaartje zo goed bij ons past. Wat wil je nog meer! ”

EVELINE

Ontwerp

logo ontwerp movementum waterverf blauw Emink Studio

Logo ontwerp

“ Emink Studio ontwierp het logo voor onze organisatie. Emma nam tijdens het gesprek de tijd om onze ideeën en wensen te verhelderen. Vervolgens droeg zij diverse schetsen aan. Aan de hand van onze feedback creëerde zij een logo dat onze identiteit als organisatie weerspiegelt. Dankzij haar geduld en heldere communicatie hebben wij fijn samengewerkt.”


STICHTING MOVEMENTUM

Logo ontwerp

“ Het logo van Disappearow was een idee wat we vluchtig op een kladblaadje hadden gezet.  Dit werd door Emink studio vertaald naar een duidelijk logo voor een technisch bedrijf dat multidisciplinair werk levert. Niet alleen wij vonden het logo te gek, ook zzp’ers die voor ons opdrachten uitvoeren, vragen regelmatig om werkkleding met het logo erop. Kortom ons idee is omgezet tot een top logo dat zowel duidelijk als mooi is. Een betere start van onze branding hadden we niet kunnen wensen! ”

DISAPPEAROW

logo illustratie ontwerp disappearow microfoon peertje lamp gloeilamp Emink Studio