trouwkaarten save the date op maat bijzonder persoonlijk uniek

JULLIE gaan trouwen, GEFELICITEERD!
DAAR HOORT NATUURLIJK EEN persoonlijke KAART BIJ!

Ik help je graag met het ontwerpen van een trouwkaart of trouwhuisstijl op basis van jullie wensen. Hierin biedt ik verschillende mogelijkheden: Een unieke trouwkaart op maat helemaal gemaakt op basis van jullie wensen,  het personaliseren van een bestaande kaart of een kaart uit mijn vaste collectie.

petrol art deco trouwkaart goudfolie

kaart op maat

Leuk als je een eigen en persoonlijke kaart wil laten maken! Ik ga dan aan de slag op basis van jullie wensen en ideeën om een nieuwe kaart te maken. Als je kiest voor een trouwkaart op maat ontvang je altijd digitaal verschillende voorstellen waar jullie uit kunnen kiezen. Daarna ontvang ik graag jullie feedback, zodat we samen jullie eigen kaartje maken!

save the date botanisch wit groen

gepersonaliseerde kaart

Heb je een kaart gezien op de website die al helemaal naar wens is? Of waar nog een paar kleine aanpassingen aan moeten gebeuren? Bijvoorbeeld een andere kleur, een ander formaat of andere papiersoort? Geef dit aan bij je aanvraag, dan zorg ik ervoor dat een bestaand kaartje aangepast wordt met jullie gegevens.

offerte aanvragen emink studio
save the date bloesem goudfolie kalkpapier

Collectie kaart

Momenteel wordt er hard gewerkt aan een vaste collectie met save the dates, trouwkaarten en menukaarten! Binnenkort zullen deze dus, net als de nieuwe geboortekaartjes collectie, te vinden zijn in de webshop.

Stay tuned!