werkwijze kaarten trouwkaarten geboortekaartjes emink studio

Stappenplan

Ben je enthousiast geworden en wil je graag een unieke trouwkaart of geboortekaartje?
Voor elke aanvraag volg ik de onderstaande werkwijze. Heb je nog vragen over de werkwijze? Kijk dan bij de veelgestelde vragen of stuur een mailtje naar info@eminkstudio.nl

1. OFFERTE AANVRAGEN

Voordat ik aan de slag kan ontvang ik graag jullie wensen voor de kaart. Via het contactformulier kun je een offerte aanvragen.  Het zou fijn zijn als je dit zo volledig mogelijk kunt invullen, zodat je meteen een duidelijke offerte kunt ontvangen. Denk hierbij aan het formaat van de kaart, de papiersoort, het aantal kaartjes, of je een tekstwissel nodig hebt voor verschillende versies, speciale afwerking ( folie, rondhoeken, boorgaatje ) en eventuele accessoires ( touw, lint, sluitstickers, postzegels op maat ).

2. ONTWERPPROCES

Nadat je de offerte hebt goedgekeurd zet ik jullie kaartje op mijn planning. Ik ontvang dan ook graag de teksten voor op de kaart, zoals jullie gegevens en eventuele foto’s. Vervolgens ga ik aan de slag met de eerste digitale proef van de kaart. Afhankelijk van de planning duurt dit ongeveer 1 tot 2 weken. Hierna volgen dan nog een aantal correctierondes.

3. PROEFDRUK VAN DE KAART

Zodra jullie helemaal tevreden zijn met het ontwerp en een akkoord hebben gegeven laat ik een proefdruk maken bij de drukker. Je ontvangt het kaartje dan per post zodat je weet hoe het kaartje er in het echt uitziet. Controleer nog een keer goed of alle gegevens juist zijn. De levertijd van een proefdruk is ongeveer 3 a 4 werkdagen. De eerste proefdruk is altijd gratis, mocht je er meerdere willen ontvangen dan kan dit tegen een kleine vergoeding.

4. AKKOORD & BETALING

Als jullie helemaal blij zijn met de proefdruk die jullie hebben ontvangen geef je een akkoord op de kaart. Jullie ontvangen dan de factuur voor de betaling. Nadat de betaling binnen gaan de trouwkaarten in productie.

Bij een geboortekaartje is het nog even wachten natuurlijk! Zodra jullie kindje geboren is mag je de ontbrekende gegevens en eventuele foto’s naar mij mailen. Daarna ontvang je een definitieve digitale proef van het kaartje. Controleer goed of alle gegevens juist zijn. Bij goedkeuring wordt het kaartje in productie genomen.

Mocht je eventueel de enveloppen voor de trouwkaart of het geboortekaartje al eerder willen ontvangen, dan is dat zeker mogelijk. Geef dit dan even aan bij je aanvraag.

5. VERZENDING

De levertijd voor de kaarten, nadat deze bij de drukker zijn aangevraagd, is gemiddeld 4 tot 5 werkdagen. De kaarten worden aangetekend verstuurd met POSTNL. Het is ook mogelijk om de kaarten  op afspraak op te halen bij mij in Zaandam.