Geboortekaartje met Bosdiertjes

120.00145.00 ( inc. BTW )

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Wat leuk dat jullie een kindje verwachten!

Dit kaartje met lieve bosdiertjes is vierkant (150 x 150 mm) en gedrukt op 300 grs. papier. Wil je dit geboortekaartje graag op een ander formaat? Of wil je graag een leuke quote of klein gedichtje toevoegen? Neem dan contact op! Dan kijken we samen hoe we dat mooi op het kaartje kunnen zetten of wat er mogelijk is qua formaat.

Werkwijze

De gegevens voor op het kaartje die al bekend zijn (naam, adres, namen ouders, telefoonnummers), kun je naar mij mailen: info@eminkstudio.nl. Dan stuur ik daarna een digitaal voorbeeldje naar je op. Zodra jullie akkoord zijn, is het wachten tot jullie kindje komt. De uiteindelijke gegevens van de baby (datum, gewicht, tijd, lengte, misschien de naam als jullie de knoop nog niet hadden doorgehakt) pas ik dan aan en stuur het zo snel mogelijk naar de drukker. De kaartjes worden aangetekend verzonden en binnen vier werkdagen bij jullie thuis geleverd.

Papiersoorten

  • Biotop Naturelle: een licht crème kleurige papiersoort, met een matte uitstraling (ongecoat). Een natuurvriendelijke keuze, want Biotop papier is gemaakt van afvalhout en vrij van chemicaliën.
  • Natuurkarton Hagelwit: matte papiersoort (ongecoat) die goed werkt met  gekleurd drukwerk, doordat het papier heel wit is.

Proefdruk

Lijkt dit kaartje je wel wat, maar weet je het nog niet helemaal zeker? Je kunt hier een proefdruk bestellen voor €5,-. Je krijgt dan zo snel mogelijk de proefdruk per reguliere post thuis gestuurd.

Lees, voordat je dit kaartje koopt, even mijn algemene voorwaarden en privacybeleid.

Wil je graag een volledig persoonlijk geboortekaartje met een illustratie die helemaal bij jullie past? Kijk dan even in mijn portfolio voor wat voorbeelden en bij tarieven voor de prijzen. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Geboortekaartje met Bosdiertjes” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *